Pittsburgh Penguins on runsaasti aikaa päättää Puljujärven kohtalosta

Pittsburgh Penguins Pelipaita pääsee vihdoin näkemään Jesse Puljujärven tositoimissa tänä viikonloppuna Kanadan Pentictonissa pelattavassa Young Stars Classic Tournamentissa.Hyvä uutisia, sillä hän oli lähes koko viime kauden sivussa loukattuaan oikean polvensa.

Juolevi ei aio antaa nuoren ikänsä olla esteenä himoitsemalleen paikalle Reebok NHL Pelipaidat - kokoonpanossa.Poikani Jeremy ja Anthony tietävät, miten vaikeaa on päästä ammattilaiseksi, mutta he nauttivat pelaamisesta ja joukkueeseen kuulumisesta.

Tapa, jolla Dubois kuvaili osumansa syntymää, oli yhtä mukaansatempaava kuin itse maalitilannekin.Sopivimman joukkueen valitsemisprosessista ja hänen tähänastisen elämänsä suurimman päätöksen tekemisestä tuli yhtäkkiä yksi NHL-kesän kuumimmista puheenaiheista.

Vuoden 2016 NHL Draftissä neljäntenä varattu Puljujärvi ei päässyt jalkavammansa takia kesällä jäälle Pittsburgh Penguins järjestämällä tulokkaiden kehitysleirillä.Price pelasi kaikki kolme Kanadan turnauksen esiottelua, ja lauantaina hän torjui 27 kertaa, kun Kanada kaatoi Tshekin 6-0.