Calgary Flamesin Dennis Wideman taklasi 27.1

Ottelussa Nashville Predatorsia vastaan erotuomaria selkäpuolelta. Puolustaja sai teostaan mojovat sanktiot: 20 ottelun pelikiellon ja peräti 564 517 dollarin sakot.

NHL kuulee Widemania tapauksen johdosta tulevan viikon tiistaina,Henderson tuomitsi ottelun loppuun, mutta kärsi tällin jälkeen pitkään aivotärähdyksen oireista.jolloin myös hänen lopullinen pelikieltonsa pituus selviää. Wideman itse sanoi ottelun jälkeen törmänneensä tuomariin vahingossa.Boston Globen mukaan tuomari kävi kolme viikkoa sitten leikkauksessa,Jos teko katsotaan tahalliseksi, Wideman voi NHL:n sääntöjen mukaan saada vähintään 10 ottelun pelikiellon,jonka tarkoituksena oli korjata kaksi murtunutta niskanikamaa.

Noin puolitoista kuukautta myöhemmin perjantaina, puolueeton välimieskäsittelijä James Oldham puolitti Widemanin pelikiellon kymmeneen otteluun.

Vuodenvaihteessa Puljujärvi oli yksi Nuorten Leijonien tähdistä

Jääkiekkoilija Jesse Puljujärvi on tehnyt kolmivuotisen NHL-tulokassopimuksen Edmonton Oilersin kanssa, seura kertoo verkkosivuillaan.Edmontonissa nimittäin odottaa iso rooli, paljon vastuuta ja samaan aikaan myös paljon paineita.

Keväällä hän oli voittamassa myös alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruutta.Seura sai viiden vuoden sisään neljä ykköskierroksen varausvuoroa, joista viimeisellä haaviin tarttui Connor McDavid, liigan seuraava supertähti.

Kärpistä maailmalle lähtevän Puljujärven ei kuitenkaan tarvitse hävetä omaa sopimustaan, varsinkin kun hänen sopimustaan verrataan muihin samalla numeroilla varattuihin pelaajiin.Jesse Puljujärvi juhli 5. tammikuuta nuorten maailmanmestaruutta.

Nelosvaraus Puljujärven ja kakkosvaraus Laineen sopimusten ero koostuu eri bonuksiin määrätyistä summista, sillä maksimiperuspalkka on tulokkaille kaikilla sama.

Edmonton valitsi Jesse Puljujärven neljännellä varausvuorolla kesän NHL-varaustilaisuudessa

Jääkiekkoilija Jesse Puljujärvi on tehnyt kolmivuotisen NHL-tulokassopimuksen Edmonton Oilersin kanssa, seura kertoo verkkosivuillaan.Puljujärvi sai bonuksilla mitattuna paremman sopimuksen kuin hänen parhaat verrokkinsa – aiemmat nelosvaraukset.

Jos Puljujärvi, 18, raivaa heti alussa itselleen paikan Oilersin NHL-miehistöstä,Puljujärvi, 18, edusti viime kaudella Liigassa Kärppiä,hän tienaa kolmen seuraavan kauden aikana 925 000 dollarin, eli noin 830 000 euron, peruspalkkaa, mikä on suurin mahdollinen tulokkaalle maksettava palkka.

Jesse Puljujärven kannattaa nyt nauttia ensimmäisestä NHL-sopimuksesta ja kaikesta siitä, mitä on tehnyt päästäkseen tähän pisteeseen. Ja jatkaa heti huomenna harjoittelua.

Jesse Puljujärvi varattiin NHL:n kesän varaustilaisuudessa numerolla neljä Edmontoniin.Sopimuksen kokonaisarvo on 3,086 miljoonaa euroa vuodessa, eli hieman yli 135 000 euroa vähemmän kuin Laineella.

Jesse Puljujärvi voi huoletta hymyillä

Jesse Puljujärvi voi huoletta hymyillä: Nuori suomalainen teki erinomaisen tulokassopimuksen.Se oli todellisuudessa pelkkä muodollisuus, sillä käytännössä jokainen neljäntenä varattu tekee nykyään samantien sopimuksen hänen varaneen seuran kanssa.

Jesse Puljujärvi juhli 5. tammikuuta nuorten maailmanmestaruutta.Jesse Puljujärvi sai huippusopimuksen verrattuna samalla vuorolla varattuihin pelaajiin.

Keväällä hän oli voittamassa myös alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruutta.Nelosvaraus Puljujärven ja kakkosvaraus Laineen sopimusten ero koostuu eri bonuksiin määrätyistä summista, sillä maksimiperuspalkka on tulokkaille kaikilla sama.

Suomalaisen jääkiekon suurlupaus Jesse Puljujärvi teki keskiviikkoiltana uransa ensimmäisen NHL-sopimuksen Edmonton Oilersin kanssa.Alkoi ura sitten heti tai vuoden päästä.